Štóla jako půvabný doplněk

Štóla jako půvabný doplněk

Září se přehouplo do druhé poloviny a pomalu začínáme k halenkám i svetříkům nosit různobarevné šátky. Letošní podzim byste však neměla opomenout pořídit si i jednu či dvě módní štóly.

Kožešinkové štóly přináší důmyslný krok zpět, ke kterému se rozhodla nejedna módní značka. Inspiraci tedy nastolují nejenom světové módní domy jako Marc Jacobs či Donna Karan ale také známé osobnosti jako Olivia Palermo či Victoria Beckham.

I milovnice přírody a zvířat si přijdou na své, jelikož nemusí volit pravou kůži čtyřnohých mazlíčků, nýbrž obyčejnou imitaci.

Štóla je skutečně elegantním doplňkem, který ženě dodá přirozený půvab. Hnědé a zrzavé odstíny již dávno nejsou jedinými, které jsou k mání. Nebojte se sáhnout po výraznějším odstínu z široké palety barev.

Nosit můžete štólu na mnoho způsobů. Hodí se k halence jen tak ledabyle spadlá pod ramena i na kabátek kolem krku. Vkusně štóla působí rovněž přehozená přes jedno rameno či propletená za zády mezi lokty. I nevěsty, které plánují svůj velký den na chladnější měsíc, vřele za štólu poděkují.

Všeobecně mají v poslední době módní návrháři namířeno spíše do minulosti, než-li vpřed, v tomto případě to však není absolutně na škodu a připomínka kouzelných štól dnešní dobu rozhodně oživí.


pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram