Street style inspirace aneb kousky, které nikdy neomrzí

Street style inspirace aneb kousky, které nikdy neomrzí

Váš šatník je spíše ukázka chaosu a zbytečností? Chcete tipy na stylové kousky pro každý den? Pojďte se s námi podívat na street fashion a nechte se inspirovat.

Chybí vám oblečení, které se hodí ke všemu? Vybrali jsme pro vás šik klasiku, která je doplněná o zajímavé detaily. Díky těmto tipům, snadno naleznete svůj styl a zkombinujete outfit.

Sako pro každou příležitost

Číslo jedna u nás vyhrálo sako. Hodí se prostě kamkoliv, vypadá vkusně a můžete s ním ráno na obchodní schůzku a odpoledne ven s přáteli. Postačí jen, když si místo podpatků nasadíte tenisky a máte hned jiný look. Černá je klasika, proto vsázíme na ni. Nebojte se kombinovat.

Džíny nebo černé kalhoty

Další kus oblečení, který vám nesmí chybět. Nevíte, co na sebe a nechcete vypadat jako z cirkusu? Vsaďte na černé nebo džínové kalhoty. Pokud si vyberete ty, které sahají až do pasu, uděláte nejlépe. Nejen, že jsou stále v módě, ale také vám opticky protáhnou nohy a zúží pas.

Rolák všechno zachrání

Ráno jste zaspala a spěcháte do práce? Pokud nechcete strávit několik minut vybíráním vhodného oblečení, zvolte prostě rolák. Ladí ke všemu a nic s ním nepokazíte. Vypadá skvěle ke kabátu i bundě, což je v podzimních dnech žádoucí.

Brýle jako doplněk

Přijde vám váš outfit nezáživný a nudný? Na šperky nemáte náladu a potřebujete rychlé řešení? Pak jsou to jednoznačně brýle. Jsou stylovým doplňkem nejen v létě. I na podzim a zimu občas vysvitne slunce a kolikrát je hodně žhavé, tak buďte i vy.

Kotníčkové boty

Za nás jsou nejlepší volbou na přelomu roku. Zahřejí a hodí se ke svetrům i jakýmkoliv kalhotám. Volte raději upnutější, abyste je snáze do bot zasunuly. Hitem jsou ohrnuté kalhoty, ale ty jsou jen pro otužilé.

Zdroj foto: Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram