Street style z pařížského fashion weeku

Street style z pařížského fashion weeku

Další fashion week je za námi, takže pokud vám chybí na nadcházející sezónu inspirace, máme pro vás výběr toho nejlepšího přímo z pařížských ulic. 

Sezóna se se sezónou sešla, a tak máme za sebou další dávku nekončící inspirace přímo z ulic Paříže. Jedna z nejvyhledávanějších událostí, pařížský týden módy, zahalila ulice hlavního města do posledních trendů. K vidění byly zářivé barvy, nepřehlédnutelné doplňky, odvážné vzory, velká loga, ale i jemné ženské šaty nebo nestárnoucí trenčkot.

The Golden Girls

Zlatá je nová černá. Proč málo, když někdy stačí hodně. Zlaté kalhoty nebo jen kabelka ve výrazné metalické barvě jsou sázkou na jistotu. Budete nepřehlédnutelná. Na týdnech módy byla zlatá oblíbenou barvou, ale podle nás se jí nemusíte bát nikdy a nikde.

Holčičí dýchánek

Aneb když jdou holky ven. Síla ženské přitažlivosti byla cítit na každém rohu. Krátké šaty a výrazné doplňky nebo tolik oblíbené vrstvení, stejně jako zvířecí vzory nebo zvýraznění pasu. Tohle funguje.

Chvilka pro pány

Klasika, barvy, kombinace materiálů nebo doplňky. Nebojí se ničeho. Řekli bychom, že tak je to ovšem po celý rok. 

Detaily

Z toho ohromného množství ani nešlo vybrat ty nejlepší, protože na každém modelu bylo něco zajímavého, něco inspirativního. Od velkých kabelech, výrazných brýlí, šperků a líčení v podobě uměleckých děl. Na pařížském fashion weeku opravdu nechybělo nic.

vogue.com, elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram