Street style z pařížského týdne módy

Street style z pařížského týdne módy

Pařížský týden módy je již oficiálně u konce. Co a jak se nosilo v ulicích jednoho ze světových měst módy?

To, že lidé na tak velké akci jako je fashion week bývají nepřehlédnutelní, je zvykem v každé metropoli, ve které se týden módy pravidelně koná. Na každém rohu ulice tak můžete vidět spoustu inspirace a nepřeberné množství kombinací. Paříž byla tentokrát především právě o hravosti, barvách a kombinování materiálů a stylů.

Boty, boty a zase boty

Že nám ženám právě na nich hodně záleží a celý život si vytváříme jejich ohromnou sbírku, nemusíme ani zmiňovat. Nesejde na výšce a někdy ani pohodlí, protože jsme schopné pro jejich krásu protrpět celé hodiny. Pařížské ulice byly doslova zaplaveny jedním párem hezčím než druhým. Poslední kolekce střídaly nestárnoucí klasiku.

Zaměřeno na detail

To, že i sebemenší detail hraje roli, je jasné, jako že každé ráno vyjde slunce. Výstřih, nášivka nebo barevné obočí. Vždy je potřeba detailu, když chcete alespoň na chvilku vystoupit z davu a nechat za sebe promluvit své šaty, a  to nemusíte být nutně rodilou Pařížankou.

Vosí pas

Zvýraznění pasu a vysoké podpatky jsou vždy sázkou na jistotu. Podtrhnete tak hravě ženskou siluetu a celý outfit pozvednete zase o něco výš. V Paříži bylo k vidění podobných modelů hned několik.

Kabelky

Tou pomyslnou třešničkou originality se může hravě stát jediná věc - kabelka. A i když by se mohlo zdát, že je to někdy příliš, tak rozhodně tomu tak není na fashion weeku. Představivosti se právě v těchto dnech meze nekladou.

vogue.com; fashionweekonline.com; elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram