Streetstyle inspirace z NYFW

Streetstyle inspirace z NYFW

Přemýšlíte, co si pořídit na nadcházející jarní sezonu? Inspirujte se street stylem přímo z New York Fashion Week. Na fotkách pořízených Danem Robertsem najdete opravdu všechny styly, které budou letos in.

Bílá

Barvu léta 2015 - bílou kombinuje po vzoru těchto krásek se vzory i s jednobarevnými kousky. Ale nebojte se ani kompletně bílého outfitu, pokud si na něj troufnete, budete za hvězdu!

Výrazné barvy

I když královnou tohoto léta je bílá, bez pestrých barev se také neobejdeme. Jednoduchý top v neutrálním odstínu zkuste doplnit třeba sukní nebo kalhotami v zářivé oranžové.

Džínovina

Z džínoviny nemusí být jen kalhoty, letos je naopak vyměňte za bílou sukni nebo šortky a oblékněte k nim džínovou košili. Nezapomeňte na bílé tenisky a můžete vyrazit.

Klasika

Nestárnoucí klasika nikdy nevyjde z módy a navíc vypadá dobře téměř v každé situaci. Pokud vám tedy dojdou nápady sáhněte po bílé halence, světlých džínách a klasických lodičkách. Nebojte se ani těch výrazně barevných, které jsou stále trendy.


Květinové vzory

Romantičky se s jarem opět můžou poohlídnout po nových květinových šatech nebo overalu, např. po podobném na jedno rameno.

Doplňky

A rada na závěr, jakýkoliv outfit dokážou pozvednout dobře vybrané a dokonale sladěné doplňky.

Zdroj obrázků: Elle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram