STREETSTYLE speciál: outfity z London Fashion Week, které stojí za to!

STREETSTYLE speciál: outfity z London Fashion Week, které stojí za to!

Londýn je jedním z nejstylovějších měst Evropy i světa. V rámci našeho STREETSTYLE speciálů módy z Fashion Weeks vám ukážeme ty nejlepší outfity návštěvníků jarních přehlídek.  

Každé město má svůj vlastní styl a módního ducha. New York byl sportovní, v Londýně je to všechno o eleganci. Romantické košile, vypasovaná sáčka, podpatky a s klidným svědomím můžeme říci, že Londýn je jednoduše konzervativní. Přesto se Britky poslední dobou učí pracovat s experimenty. A jak můžeme vidět - umí to moc dobře.  

Jak už bylo řečeno, své slovo měla elegance. A některé modely byly opravdu jako z přehlídky haut couture. Všimnout si můžeme, že do módy se dostávají opět lodičky do špičky. Nejdená se o žádné výrazně zatočené špičky, přesto zaoblené již vidět nebyly. 

Spousta žen nosila outfity, které jsou pro tuto dobu typické. Tím rozumíme slim kalhoty, košile a trika zakasané dovnitř, sportovní tenisky jako doplněk k elegantnímu outfitu. Když ale britskou módu porovnáme s New Yorkem, je jasné, že Anglie přece zůstává u ženské a osvědčené verze - tedy sukně, podpatky a především originální kabelky! Žádnou neformenou brašnu tady nezahlédnete - in jsou psaníčka vypadající jako malé kufříky nebo zavírací krabičky. 

Zdroj: fashionising.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram