Studentská noc v Levi’s® Store

Studentská noc v Levi’s® Store

Kultovní značka Levi’s® zve všechny studenty na jedinečnou Studentskou noc - nákupy se slevou 40 %, DJ, občerstvení a hlavně levisky, kam se podíváš!

Džíny, rifle, texasky, levisky… Ještě to není tak dávno co u nás měly denimové kalhoty i jiné kousky do škol vstup zakázán. Džínsy se staly symbolem americké a kapitalistické kultury. Pašovaly se ze západu nebo se kupovaly v Tuzexu a kdo je měl, byl na diskotéce king. Ale ani rodičové je neviděli rádi a nejhorší potupou bylo, když na nich maminka nažehlila puky... Naštěstí Sametová revoluce všechno změnila a mohla vypuknout revoluce Džínová.


Schválně se rozhlédněte kolem sebe, nosí je každý, ve dne v noci, do přírody, společnosti i do školy. Džíny přirostly ke studentům a staly se jejich školní uniformou – jsou pohodlné, stylové a sexy... Prostě dokonalé, jen jedničky vám nezaručí.

Značka Levi’s® vám zaručí léty prověřenou kvalitu. Proto vyrazte s partou otestovat nové kousky už tento čtvrtek 14. května, kdy se Levi’s® Store v pražském Palladiu promění na studentský klub.

Studentská noc odstartuje s úderem 20. hodiny a vy – každý student, bude mít jedinečnou možnost nakoupit své vysněné kousky se 40% SLEVOU! Po celou noc, až do 23:00, vám k nákupům bude hrát DJ a vyhladovělé shopaholiky jistě uspokojí i občerstvení.


Tak neváhejte a přijďte si pro novou školní uniformu! Výběr je obrovský! U nás však vedou ikony značky - pětsetjedničky, džísky a westernové košile, které přinesla letní kolekce 2015.



Zdroj: Levi´s

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram