Stylista Filip Vaněk a krejčovství Bernhardt představili novou kolekci obleků

Stylista Filip Vaněk a krejčovství Bernhardt představili novou kolekci obleků

Známý stylista Filip Vaněk se rozhodoval, kdo by mu zpracoval kolekci dámských a pánských obleků a smokingů. Jeho volba padla na špičkové krejčovství Bernhardt.

,,Uvádíme na trh zimní kolekci obleků, která se dá ale nosit celoročně. Je tak trochu jiná. Sám se oblékám draze a luxusně, ale není to proto, že jsem snob, ale proto, že vím, jaký je to rozdíl, když máte oblečení z kvalitní látky a přesně vám sedne na tělo. A v Čechách není možnost si tyto věci koupit za normální peníze. To bylo to, proč jsem se rozhodl, že novou kolekci vytvořím s firmou Bernhardt. Udělali jsme něco, co je v kvalitě top značek a top firem jak materiálově, střihově, tak i kvalitou zpracování. Nemačká se to, dýchá to, není v tom nic umělého. Obleky jsou zpracované na té nejvyšší úrovni a za dostupné peníze,“v kostce popsal Filip Vaněk svoje dílo.

K prezentaci obleků se Filip Vaněk a manažerka firmy Bernhardt Ing. Marie Kadlecová jednoznačně shodli na jménech: Monika Marešová, Miroslav Dubovický a Martin Dubovický. „S krejčovstvím Bernhardt spolupracuji od roku 2016, kdy jsem uspěl v soutěži Muž roku. Toto je největší kampaň, kterou Bernhardt dělá a jsem rád, že si pro to vybrali mne a mé dvojče Martina. Doufám, že se bude líbit všem,“pochvaloval si Miroslav Dubovický, který obleky Bernhardt obléká i při focení jiných velkých světových kampaní.

Docela vtipně se k nafocení kolekce Filipa Vaňka dostal Martin Dubovický, identické dvojče Miroslava. „Přišel jsem za bráchou do salonu a tady seděla Monika Marešová a Filip Vaněk. A Monika na mě kouká a říká „Vždyť seš v šatně!“A pak bylo pro mne velké překvapení, když mi oznámili, že s Monikou a Mírou nafotím tu kampaň také. Měl jsem trému, protože fotit s takovými profíky, jako je Monika a můj bratr, není jen tak. V obleku, který navrhl Filip Vaněk a na míru ušili v Bernhardtu, se cítím úplně výborně. Jako sportovec nemám úplně konfekční postavu a tady to prostě vychytali,“ řekl Martin a práskl, že doma o spolupráci obou bratrů neměli ani potuchy. 

Pro svoji dlouholetou kamarádku Moniku Marešovou připravil Filip Vaněk kolekci dámských smokingů, která velmi lichotí její štíhlé postavě. Do krejčovství Bernhardt manželku doprovodila maminka a manžel Leoš Mareš. „Já jsem tady v salonu Bernhardt dneska poprvé. Tak se musím podívat, co tu všechno mají,“ krátce uvedl Leoš Mareš a dal prostor své manželce Monice, která je v salonu v pasáži Černá Růže jako doma.

  

FOTO: BENEDIKT RENČ

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram