Stylová dětská kolekce s.Oliver S/S 2015

Stylová dětská kolekce s.Oliver S/S 2015

S.Oliver představil dětskou kolekci Jaro/Léto 2015 inspirovanou ulicemi New Yorku, městským životem v Asii i slunnými plážemi v duhové paletě jemných barev a neonů.

Naše redakce se nechala zlákat a vyrazila do AUREOLE - Fusion Restaurant & Lounge, kde byly představeny nové kolekce oblíbené značky s.Oliver pro sezonu Jaro/Léto 2015. Tisková konference, která se konala doslova v oblacích, tedy v 27. patře, byla pojata opravdu stylově. Naši pozornost upoutala zejména dětská kolekce s.Oliver, kterou bychom nyní rádi představili i vám.

V dětské kolekci Jaro/Léto 2015 si s.Oliver pohrává hned s několika módními směry. Inspirací se stává všehochuť ulic New Yorku, městský život v Asii, Tokio i přímořské oblasti ideální k letní dovolené. S s.Oliver tak budou vaše děti připraveny na jakékoliv dobrodružství, ať už jsou to prázdniny strávené u babičky, ve městě či u moře.

A právě slunná pláž, jejíž paleta barev se prolíná v letošních kolekcích, se stala ideálním místem pro kampaň, kterou svým objektivem zachytil uznávaný fotograf Richard Phibbs.


 
 

Chlapecká kolekce s.Oliver Junior začíná letošní sezonu na vlně hip hopové scény v Brooklynu. Objevují se vtipné prvky, tropické motivy i panoramatické tisky, zajímavé kontrasty, mix našitých kapes a neopren.

  

Jasné barvy jsou smíchány s mélanges, mandarinkou, červenou a modrou v kombinaci s béžovou. Stylový říz propůjčuje modelům jasně oranžová a neonové odlesky velkoměsta. Znovuožívajícím hitem se stává námořnicky modrá a indigo. S tím také souvisí motiv proužků prostupující kolekcemi.

Dívčí kolekce si zakládá především na kombinovatelnosti jednotlivých kousků. Jednoduché modely ozvláštňuje především krajka, nejrůznější detaily a psychedelické i typicky dívčí tisky.

  

Velkou roli v kolekcích s.Oliver Jaro/Léto 2015 hraje mimo jiné také denim. Džínové bundy, sukně, kraťasy a denimové košile si vaše děti ihned zamilují. Městská móda, ale není jen o ležérním urban stylu. Své místo zde má také elegance, kde lehké materiály jdou ruku v ruce se vzdušnými střihy. S.Oliver je připraven na jakoukoliv příležitost za horkých dnů i večerů. Široký výběr mají především dívky. Kouzelně působí krajkové zdobení šatů, princeznovské střihy i tekoucí linie.

  
  

Zdroj: s.Oliver

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram