Stylová kolekce větších velikostí

Stylová kolekce větších velikostí

Vaše běžná velikost není zrovna M a L je vám také o něco menší? Dávno už není pravda, že kvůli tomu neseženete trendy oblečení. Přesvědčíme vás společně s kolekcí Dorothy Perkins. 

Pravdou je, že běžné módní značky a nadnárodní řetězce vyrábějí a prodávají své oblečení nejvýše do velikosti XL, tedy 42. Pro větší velikosti přišly společnosti postupně s PLUS SIZE kolekcemi, které plno žen trochu pohoršují. Abychom byli upřímní, i značka Dorothy Perkins má speciální kolekci až do britské velikosti 22 pod názvem CURVE. Mimo to ale táhne své běžné kolekce u vybraných kousků do velikosti 16. 

  
Džínová tunika 769 Kč ; Pruhované šaty 1 179 Kč ; Tmavě modrá halenka 699 Kč

Jarno-letní kolekce DP Curve obsahuje od každého něco tak, aby si každá plnoštíhlá žena z ní dokázala doplnit svůj stálý šatník a také přikoupit něco, co je zrovna na výsluní mezi módními trendy. Najdete v ní tak populární džínovinu v podobě šatů, kalhot i lacláčů, šaty s opticky zeštíhlujícími pruhy a halenky s i bez rukávů v jemných letních odstínech. Za nás patří velký palec nahoru plisované maxisukni, kterou můžete obléknout s jakýmkoli topem i basic trikem a budete vypadat prostě božsky!

  
Tmavě modrá maxisukně 1 329 Kč ; Červená sukně 689 Kč ; Džínové lacláče 1 129 Kč

zoot.cz ; dorothyperkins.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram