Stylové deštníky, které zvýrazní váš outfit

Stylové deštníky, které zvýrazní váš outfit

Podzimní období s sebou přináší nepříliš oblíbený déšť a změny teplot. Kdo ale tvrdí, že nemůžete vypadat skvěle i za deštivého počasí? Se správným deštníkem to půjde jedna báseň.

Berete svůj deštník jako nutné zlo? Co o něm raději přemýšlet jako o stylovém doplňku? Nejen, že splní úlohu a vy nezmoknete, ale navíc podtrhne váš celkový outfit. Vybrali jsme vám několik deštníků, některý  z nich si určitě oblíbíte.

Deštník Everyday Rainbow Edsrainr

Už ze začátku zostra a zvesela představujeme deštník se stabilní konstrukcí a duhovou škálou barev. Má klasické ruční ovládání a krásně výrazné barvy. Stylový deštník značky Blooming Brollies je až z Londýna. Nyní je k dispozici na Vivantis.cz za 549 Kč.

Transparentní deštník Ambiance Susino Lady

Originální deštník v průhledném provedení zdobený černými puntíky. S tímto deštníkem budou i veškeré deštivé dny radostné. Díky němu budete mít o všem přehled. Zakoupit si jej můžete na Bonami.cz za 459 Kč, z původních 789 Kč.

Karl Lagerfeld deštník

Luxusní deštník z kolekce Karl Lagerfeld s humorným detailem a v černo-bílé stylové kombinací. Designový kousek je vhodný nejen pro milovníky Karla Lagerfelda, ale poslouží i jako skvělý dárek. Deštník naleznete na Answear.cz za 1 299 Kč.

Černý vzorovaný skládací deštník M&Co

Potřebujete malý skládací deštník, který se vám vleze do kabelky? Pak je tento černý kousek zdobený zlatými řetězy správná volba. Velmi snadno se skládá a je k dostání jako novinka na Zoot.cz za 349 Kč.

Deštník Doppler Manufaktur

Je libo více barev? Pak zvolte tento luxusní dámský deštník, který je ručně vyroben v Rakousku. Má exkluzivní tisk na italské tkanině s opravdu povedeným a unikátním designem. Firma spolupracuje s prvotřídními designéry,proto je cena deštníku 4 690 Kč.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram