Stylové kufry a zavazadla na letní cestování

Stylové kufry a zavazadla na letní cestování

Letní dovolené u moře, prázdniny na venkově, výlety do světových metropolí. Všude kam se chystáte, potřebujete mít s sebou co nejlepší vybavení. A kufr nebo zavazadlo obecně je tím nejzákladnějším. 

Když jedete daleko a ještě dál... (a potřebujte toho hooodně)

Znáte ten moment, kdy se všechny věci postupně snažíte dostat do připraveného kufru a on se nějak ne a ne nafouknout? Jo, my taky. Proto rovnou doporučujeme pořídit si na letošní letní cestování větší, třeba květovanou tašku Cath Kidston. A pak problém číslo dvě - na letišti nebo u autobusu čekáte na své zavazadlo. Říkáte si: „Po straně je takový slabý červený proužek.” Nebo: „Moje taška má modrý spodek.” Ehm... Pokud byste si ráda odpustila modlení se, abyste si své zavazadlo nepopletla, mrkněte se po takovém, které si spletete jen těžko. Vzory kytiček a pastelové odstíny nejsou vůbec běžné, takže je poznáte už na dálku. A budete úplně v klidu.  

  
Květovaná velká taška Cath Kidston 1 169 Kč ; Vínová taška Herschel 2 379 Kč ; Světle zelená taška Brakeburn 1 599 Kč

Když plánujete kratší pobyt... (nebo máte málo věcí)

Fesťák na jednu noc? Víkend u kamarádky na vsi? Dvoudenní výlet do Berlína? Prodloužený víkend v Paříži? Jednodenní koupání v Itálii? Nebo cokoli jiného. Na kratší prázdninová dobrodružství je zbytečné tahat velké zavazadlo. Buďto ho budete mít poloprázdné a nebo vás volné místo bude lákat přihodit ještě ručník. Ještě jedny žabky. Repelent nebo další kraťasy kdyby něco... A pak pojedete nabalená jak na deset dní úplně zbytečně. Na pár nocí a pár dní bohatě postačí víkendové tašky, které se vejdou i do letištních limitů jako příruční zavazadla a cestuje se s nimi výrazně pohodlněji. 

  
Modrá taška Roxy 1 099 Kč ; Šedý vak Herschel 1 829 Kč ; Vzorovaná taška Dakine 869 Kč 

zoot.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram