Stylově v páru Sarah Paulson a Holland Taylor

Stylově v páru Sarah Paulson a Holland Taylor

I když vás s partnerem dělí 32 let, můžete mít styl a eleganci. A také můžete ladit. To se daří Sarah Paulson a Holland Taylor.

Ruku na srdce, jak často se vám podaří, že jste se svým partnerem či partnerkou barevně sladění? Kdy se vám poštěstí, že své drahé polovičce „vnutíte“ košili či triko v barvě vašich šatů nebo halenky? Jelikož moc dobře víme, jak je to náročné, rozhodli jsme se tento článek věnovat páru, který s tímto rozhodně problém nemá. Jsou to dvě sympatické herečky Sarah Paulson a Holland Taylor.

Při nedávném předávání Critics’ Choice Awards v Hollywoodu veřejně Sarah a Holland „odhalily“ svůj vztah. My si však všímali především toho, jak moc jim to sluší. Jen málokdo by tipoval, že tyto ženy dělí více než třicetiletý věkový rozdíl.

Sarah je aktuálně známá především ze seriálu American Horror Story, zatímco Holland učarovala režisérům sitcomu Dva a půl chlapa. Při předávání výše zmíněných cen je pojil jeden společný prvek. Zlatá barva. Holland volila sofistikovanější kombinaci zlaté s černou, zatímco Sarah se nebála vsadit na odlesky zlaté a stříbrné. Obě talentované herečky rozdávaly úsměvy na všechny strany a těšily se ze zájmu médií. Svojí lásku také ztvrzují prostřednictvím účtů na Twitteru...

pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram