Super triky, které vám pomohou vypravit se z domu dříve!

Super triky, které vám pomohou vypravit se z domu dříve!

Budík nezvonil? Nebo zvonil a nepamatujete si to? Nebo prostě jen nejste ranní typ? Nevadí, máme pro vás triky, díky kterým vyrazíte z domu včas!

1) Předpřipravené oblečení
Největšího zdržení se zbavíte, připravíte-li si den předem několik outfitů, ze kterých už si ráno jen vyberete. Určitě doporučujeme, abyste nevsázela jen na jeden, protože takový déšť, silný vítr nebo oko na punčoše by vás mohlo pěkně rozhodit. Může to být cokoli, co ráda nosíte. Klidně šaty a sako nebo džíny s partnerovo trikem.

2) Boty nechte u dveří
Drahé boty pravděpodobně uschováváte v krabicích v botníku. Pro případ zaspání ale mějte univerzální pár bot připravený u dveří, abyste se mohla jen obout a vyběhnout. Takové boty mohou být podle ročního období balerínky, kozačky, sandálky nebo tenisky - záleží na vás. 

3) Nehledejte kabelku
Stejně jako u bot, i vaše kabelky by měly být uskladněny někde, kde jí jen vezmete a jste připravena odejít. Pokud pospícháte není totiž čas na otázky - kde je moje kabelka? Nebo neměla bych si vzít jinou? Nechybí mi v ní nic důležitého? Jednoduše mějte jednu už připravenou. 

4) Nezatěžujte se s doplňky
Když máte zpoždění, vážně není čas na kombinování šperků - náušnic, prstýnků i náhrdelníků. Všechny tyto šperky tedy omezte na minimum. Vyberte si jeden dva kousky, které budete mít po ruce. Ty vám určitě budou stačit.

5) Zjednodušte makeup rutinu
Existují jen 3 věci, které jsou pro ženu opravdu nezbytné - makeup, řasenka a rtěnka. Je jen na vás (nebo na vašich hodinkách), jestli přidáte korektor, linky či tvářenku. Rozhodně zbytečná je ale aplikace očních stínů nebo precizní malování linek. 

Zdroj: whowhatwear.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram