Supermodelka jmenována kreativní designérkou značky Erasa

Supermodelka jmenována kreativní designérkou značky Erasa

Linda Evangelista je jednapadesátiletá modelka, na které nejenom její věk není poznat. Nyní má navíc novou funkci kreativní designérky.

Linda Evangelista má za sebou pózování pro stovky časopisů, spoustu zajímavých spoluprací a nyní se dostala na pozici hlavní návrhářky u značky Erasa zabývající se péčí o pleť. Společnost je na trhu rok a půl a věnuje se inovaci jednotlivých výrobků, rozvoji společnosti a rozšíření nabídky. Právě modelka Evangelista má přinést značce nový pohled na jejich výrobu i snad přilákat nové zákazníky. Tři nové výrobky uvedou na trh začátkem roku 2017.

Nová kreativní designérka se o značce dozvěděla vlastně náhodou u kamaráda, který měl doma noční krém na pleť Erasa. Začala produkt testovat a zaznamenala zlepšení na své kůži, přestala používat korektor na tmavé kruhy pod očima a zbavila se černých teček na nose. Chvíli poté se potkala s manažery značky Erasa a vznikla jedinečná spolupráce.

Kromě redukce vrásek obsahuje zatím jediný produkt značky kolagenové syntetizátory, syrovátkový protein, vitamín B3 a lékořicový extrakt. Dva hydratační krémy a oční gel jsou na cestě, k dostání budou po novém roce.

erasaskincare.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram