Svatební boty, které rozhodně nejsou nudné!

Svatební boty, které rozhodně nejsou nudné!

Blíží se Váš velký den a vy stále nemáte svatební boty? Nezoufejte, přinášíme vám pořádnou dávku inspirace, která vám s jejich výběrem pomůže. A co je to hlavní? Tyhle nepatří mezi nudnou klasiku!

Ještě předtím, než vám prozradíme všechno o těch nejlepších svatebních botách, přiznejme si tu ošklivou věc. Plánování svého velkého dne je jedním velkým stresem. Ta, která se už vdávala, moc dobře ví, o čem to mluvíme. Kromě vyřizování pozvánek, starostí s hosty, hostinou a ubytováním, se na tom naštěstí najde i něco hezkého, jako je právě výběr bot nebo svatebních šatů. Dnes se však zaměříme jen na ty boty...

Na prvním místě je vždy výběr svatebních šatů, který už jistě máte za sebou. Další na řadě je naše oblíbená část a to výběr správné obuvi. Pro takovou módní nevěstu je to navíc opravdový oříšek, protože chce vypadat dokonale. 

Semišové sandálky

Jednoduchá varianta, kterou využijete nejen ve svůj svatební den, ale i mimo něj, a to je skvělá koupě nemyslíte? Botičky jsou navíc pohodlné a uděláte s nimi parádu.

Extravagance

Chcete vypadat jedinečně a originálně? I pro vás extravagantní nevěsty tu něco máme. Boty od návrháře Christiana Louboutina se speciálním zdobením vás dostanou, ale počítejte s tím, že nikam jinam je asi neobujete. 

Roztomilá mašlička

Metalické odstíny jsou v kurzu a sluší i svatebním botám. Obujte se originálně a vezměte si botky s rozkošnou mašličkou.

Boty s nápisem

Fantazii se meze nekladou. Vsaďte na nápis love a věřte nám, že přitáhnete pohledy všech v okolí. Vždyť o lásce je svatba ne?

Nenechte se ničím a nikým ovlivňovat, a když prostě ucítíte, že jsou to ty pravé, okamžitě si je kupte!

Fantazii se meze nekladou...

www.pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram