Svatební inspirace na Instagramu

Svatební inspirace na Instagramu

Pokud zrovna plánujete svůj svatební den, jistě se vám hodí každá inspirace. Pojďte si s námi projít ty nejhezčí svatební účty na Instagramu.

@weddingsparrow

Hned u prvního Instagram účtu budete chtít dát like u všeho, co tam najdete. Weddingsparrow představuje práci profesionálních svatebních fotografů. Narazíte tady na různorodé nevěsty, weddingsparrow vás inspiruje, ať už je váš styl jakýkoli.

@loverly

Loverly vás bude zásobovat nejen svatebně laděnými fotografiemi, ale přidává i citáty, jako třeba ,,Love will find a way" nebo ,,Keep your heels, head and standards high".

@thystyleco

O tento účet se stará celý tým skládající se z organizátorů, květinářů a stylistů. Pomohou vám váš svatební den naplánovat do posledního detailu. Jejich fotky se zaměřují na květinovou dekoraci a nápady na to, jak prostřít stůl pro svatební hostinu.

@roseandruby_com

Rose & Ruby Paper Co. poskytuje svatební design a vše, co se týká papíru - pozvánky, jmenovky, obálky, mašle. Instagram účet odpovídá svatební tématice i barevně a narazit tam můžete i na hezké ne-svatební věci.

@bashmagazine

Časopis Bash vychází v Irsku, ale na Instagramu ho můžete sledovat všude. Nabídne vám velké kytice i poslední svatební trendy. A navíc - Bash není jen o svatbách. Ukáže vám nespočet druhů dýní, sladkosti i krásně naaranžované koktejly.

Foto: Instagram, modernwonderland.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram