Svatební kolekce BHLDN pro Jaro 2015 plná svěžích květů

Svatební kolekce BHLDN pro Jaro 2015 plná svěžích květů

Nová kolekce svatebních šatů BHLDN pro Jaro 2015 je inspirována opulentní zahradou. Kolekce rozkvétá svěžími květy na jemné krajce doplněné vzdušným hedvábím.

Svatební šaty BHLD z nové kolekce Jaro 2015 jsou snem snad každé nevěsty. Něžné lichotící střihy, hedvábí, tyl a krajka posetá jemnými květinovými motivy jsou ideální volbou pro jarní svatbu.

Při tvorbě nové kolekce se nechala značka BHLD inspirovat rozkvetlou zahradou a vším, co nabízí. Hlavní inspirací se staly svěží květy, vinná réva i tichá romantická zákoutí.

Svatební šaty v barvách levandule, bílého jasmínu či šampaňského jsou ušity z vysoce kvalitních materiálů, mezi nimiž najdeme i přírodní krajku. Ta perfektně podtrhuje vintage styl, který se v kolekci odráží.

Velmi žensky a rafinovaně působí jednoduché šaty ve stylu vintage. Fascinující jsou především ornamenty tvořené hustou krajkou či poseté perlami. Vintage perfektně doplňují také řemeslné techniky viktoriánské éry.



Svěžest všem modelům propůjčuje také lehounký tyl, který se pohybuje spolu s vámi. Třepotavé rukávy, vrstvené sukně a řasení dodají šatům život, stejně jako zlaté paprsky probouzející přírodu ze zimního spánku.

Zdroj: bhldn.com, fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram