Svatební kolekce TIQE by Petra Balvínova

Svatební kolekce TIQE by Petra Balvínova

Značka TIQE návrhářky Petry Balvínové představila na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2015 v jedné kolekci hned 3 svatební řady.

Velice důmyslným tahem bylo vytvořit svatební kolekci, na kterou se bude těšit široké publikum. Ačkoliv je návrhář svým způsobem svázaný v rámci jednoho velmi specifického tématu, může se i na něm velice kreativně „vyřádit“. A přesně tak kolekci pojala Petra Balvínová.

Značka TIQE návrhářky Petry Balvínové představila v jedné kolekci hned 3 svatební řady, v nichž podtrhla klasické krejčovské řemeslo s novými technologiemi. Minimalismus v hedvábném šifonu, čistota spojená s organzou i zdobený šantung nabídl křehkou eleganci lehce odrážející řecký styl ala Afrodité.

Krajka i hedvábí na první pohled působí pohodlně a nejedna žena zatouží po lehkosti bytí ve svůj velký den. Všeobecně jsou Petřiny kolekce velice oblíbené a nejspíš tomu nebude jinak ani v rámci její úplně první svatební. I když některé svatební kousky nepůsobily úplně slavnostně, spíše velmi uvolněně, Petra myslí na široké publikum zákaznic, jelikož co žena, to originál.

 

 

Minimalistická košilová řada, krajkové šaty i znamenitá třetí část s 3D výšivkami květin v oblasti poprsí byly inspirované silnými ženami, zákaznicemi, kterým Petra ráda vychází vstříc. Prochází s nimi různými obdobími a nyní přišel vhodný čas na svatební téma. Nakonec i každá silná žena je v jádru duše křehkou bytostí a tyto šaty o tom více než vypovídají.

 

 

 

 

Zdroj: Redakce Moda.cz
Foto: MBPFW

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram