Svatební šaty od Mary-Kate a Ashley Olsen

Svatební šaty od Mary-Kate a Ashley Olsen

Sesterské duo Mary-Kate a Ashley Olsenovi navrhlo své první svatební šaty pod záštitou značky The Row. Jak svatební róba vypadá a kdo ji oblékl?

Mary-Kate a Ashley Olsen poslední roky sbírají chválu i ocenění za návrhářskou tvorbu v rámci své značky The Row. Tentokrát se ale pustily do neprozkoumaných vod - navrhly svatební róbu pro svou kamarádku, stylistku Molly Fishkin. Ta si v Paramour Mansion v Silver Lake v Los Angeles minulý měsíc brala producenta a režiséra Ashera Levina.

Se slavnými dvojčaty Molly Fishkin vyrůstala. ‚‚Jsou mými blízkými kamarádkami posledních patnáct let. V momentě, kdy jsem se zasnoubila, prohlásily, že by mi rády navrhly svatební šaty. Byla jsem nadšená, protože mají dokonalý vkus a já jim důvěřuji. Jejich tým byl neuvěřitelný a měl se mnou velkou trpělivost," prohlásila Fishkin ke spolupráci s Mary-Kate a Ashley Olsen a jejich značkou The Row.

Výsledkem spolupráce se staly krajkové svatební šaty až na zem s širokými dlouhými rukávy a kulatým výstřihem. Součástí modelu byl i více než dva metry dlouhý krajkový závoj. Celý look nevěsta zakončila elegantními střevíčky z krokodýlí kůže od Manolo Blahnika. Co na svatební debut sester Olsenových říkáte vy?

 

Zdroj: fashionmugging.com, vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram