Svatební seriál podle Lucie - část první

Svatební seriál podle Lucie - část první

Prsten, guláš a hubnutí do šatů.

Ahoj,  jmenuji se Lucie a budu se vdávat. Vtip? Ne, skutečnost, které stále nemohu uvěřit.

Chtěla bych vás vzít na výlet do mého malého příběhu a do příprav mojí svatby. Pokusím se vás inspirovat, ne k výběru správných aspektů “TOHO DNE”, ale k tomu, abyste měla z příprav radost a stres hodila za hlavu.

 

Teď ten malý příběh, kterým to vše začalo :)

Děvčata všech věků a velikostí, ráda bych se s vámi podělila o své pocity a myšlenky z dnů, které přišly po onom pokleknutí. Stalo se to o narozeninový den mého přítele, kdy jsem mu naservírovala guláš a on se mne se zamilovaným pohledem zeptal, zda skutečně nechci žádná veřejná gesta. Když jsem mu tuto informaci potvrdila, odešel na chvilku štrachat ve své pracovní brašně.  Poté si kleknul  a požádal mne o společný život až dokonce.

Byla to krásná chvíle, na kterou nikdy nezapomenu. Tak nějak po všech dosavadních zkušenostech jsem již romantickou lásku a žádost o ruku nečekala. Miluji svého přítele, teď už snoubence.

Když romantická chvíle odezněla a já jsem šla poklidit nádobí po osudovém obědě, z obývacího pokoje se ozvalo: ”No a teď musím hubnout do šatů”. Obrovsky vtipné, ale jediný, kdo tu bude hubnout, jsem samozřejmě já :-D, což beru, jako výzvu číslo jedna. Zdravý životní styl a cvičení je něco s čím bohužel celoživotně bojuji, namísto toho, abych mu podlehla. 

Zároveň by mi mělo začít jedno z nejšťastnějších období v životě ženy. Zařizování svatby. No bohužel tento den jsem si nikdy neplánovala, nepředstavovala a ani ho neočekávala. Takže začíná jedno velké dobrodružství. Hraní si s rozpočtem, vkusem, možnostmi a volbami všech možných druhů.

Jdete do toho se mnou?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram