SVATEBNÍ SPECIÁL Z ČESKÉ MÓDNÍ SCÉNY II.

SVATEBNÍ SPECIÁL Z ČESKÉ MÓDNÍ SCÉNY II.

Druhý díl jedinečného svatebního speciálu vám představí tvorbu na den D návrhářek Petry Pitelkové, Michaely Dúcké, Petry Pilařové, Ivety Paulerové a Erica Fashion.

ERICA FASHION

"Na tvoření mě baví to, že můžu být každý den jiná, vyjadřovat své emoce a to jaká chci ten den být, dodávat lidem sebevědomí a ukázat jim, že se nemusí bát být v něčem jiní a originální," říká o sobě návrhářka tvořící pod značkou Erica Fashion. V poslední době se orientuje také na pánskou módu, protože má ráda hezké a stylové chlapy.

PETRA PILAŘOVÁ

Svatební den je jedinečný v životě každé ženy, proto by měly být i její šaty jedinečné, originální, sexy, skvěle padnoucí, přesně jak si je většina z nás vysnila již v dětství. To vše najdete u Petry, která vyhoví každému vašemu přání, ať už chcete šaty jakékoli jednoduché, minimalistické nebo velké, ručně zdobené.

MICHAELA DÚCKÁ

Jejím svatebním modelům nechybí nic z toho, co si nevěsta na svých nejdůležitějších šatech v životě přeje mít. Dýchají romantikou, kvalitní krejčovinou a něžností použitých krajek. Prohlédněte si na detailních záběrech působivou krajku, která pokrývá průsvitný bílý tyl.

PETRA PITELKOVÁ

Petra Pitelková aktuálně usilovně pracuje na nové kolekci svatebních šatů, k níž brzy představí také speciální editoriál. Vyznačuje se snovou tvorbou, nádhernými krajkami a kvalitními materiály, které při tvorbě svatebních šatů nesmějí chybět. 

IVETA PAULEROVÁ

Netradiční spojení luxusní krajky, střihu a nejen bílé barvy. To jsou svatební šaty podle Ivety Paulerové. Dokazuje tak, že každé šaty snů jsou pro nevěsty zárukou originality a jedinečnosti. Dodá jim to, že v ten výjimečný den, na který budou mít vzpomínku po celý život, se stane pro svého muže z princezny královna...

ČETLA JSTE PRVNÍ DÍL SVATEBNÍHO SPECIÁLU?

foto: Eliška Kyselková (Petra Pitelková), archivy návrhářek

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram