Sváteční atmosféra na vánočních fotkách kolekce J. Crew

Sváteční atmosféra na vánočních fotkách kolekce J. Crew

Sváteční atmosféra už se objevuje všude kolem nás. Ale komu by to vadilo, že? Pojďte si prohlédnout uvolněný a přesto vánoční katalog značky J. Crew. 

Když přijde na řadu prosinec, s ním spojená zima a pochopitelně i Vánoce, J. Crew a jeho lookbook je pravým místem, kde hledat inspiraci. A nejenom tu - nadýcháme se tady sváteční atmosféry, prohlédneme si kvalitní a inovativní oblečení a tentokrát je to podívaná obzvlášťzajímavá. J. Crew nám totiž ukazuje, že když řekneme Vánoce - nemusí se nám nutně evokovat červená barva, šperky, výrazné líčení a některým i kýč.

Prosincová série fotek přináší na svátky nový pohled. A za nás mu dáváme velký palec nahoru. Sváteční zlatá barva spojená s tepláky a moderními liniemi. To přece není typický obraz Vánoc, viďte? K tomu lodičky s ostrou špičkou a nebo také tenisky. Nové pojetí Vánoc v kombinaci zlaté, šedé a černé je ultramoderní. Ale nám se libí. 

Kolekce je sestavená z protikladů. Najdete v ní pohodlná trika, pletené svetry, metalické kalhoty se zlatými flitry, tepláky i luxusní doplňky. Všechny kousky jsou skvěle variabilní, můžete je obléci na vánoční nákupy, do práce i na slavnostní večeři. A největší překvapení ve vánočním lookbooku? Spojení luxusní módy J.Crew s teniskami Nike.


Uvolněnost. To je slovo, které dokáže z části popsat prosincové fotky J. Crew. A uvolnit se je také jedno z nejdůležitějšího, co byste ve vánočním období měla udělat.  

Zdroj: fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram