Svět na dlani - Děti pomáhají dětem

Svět na dlani - Děti pomáhají dětem

Nový unikátní mezinárodní projekt, ve kterém talentované děti z dětských domovů a umělecké soubory představí pohádkový muzikál za účasti hvězd evropské i světové úrovně. 

Autorem a organizátorem projektu Svět na dlani je Ladislav Bubnar, semifinalista z Česko Slovenské hudební soutěže Super Star a vítěz mezinárodní pěvecké soutěže Pirogovsky Rassvet v Moskvě. Mottem tohoto projektu je slogan Děti pomáhají dětem. Právě proto, že sám neměl lehké dětství a vyrůstal v dětském domově, dělá nyní vše pro podporu a pomoc dětem, které zůstaly bez rodičů.

                      

Myšlenkou a účelem projektu je vytvořit jedinečné hudební představení nejen pro děti, ale i pro dospělé, ve kterém se prolne opera, balet a různé originální žánry v moderním pojetí. V tomto vzrušujícím hudebním představení najde každý to, co hledá. Hudbu, písně, úžasnou choreografii, ohromující speciální efekty a setkáme se se známými a oblíbenými postavami staré české pohádky Tři oříšky pro Popelku. 

 

Akce se koná 23. prosince v Divadle Hybernia v Praze za podpory Rossotrudnichestva v České republice a Ruského centra vědy a kultury v Praze. V režii Alexa Vernika se představí tanečník Velkého divadla v Moskvě Andrej Merkuriev, ruská operní pěvkyně sopranistka Světlana Feodulova, zpěvák Ilya Yudichev, taneční skupina Laumas, kanadská zábavní společnost Cirque du Soleil a další.