Světlé kalhoty a upnutá trika - tak se oblékají muži v cizině

Světlé kalhoty a upnutá trika - tak se oblékají muži v cizině

Často si stěžujeme na české muže a jejich oblékání. Nesouhlasíme s ledvinkami a outdorovými bundami do města. Zato když zabrousíme mezi Italy, Brity a Američany hned spatříme rozdíl. Pánská móda je v cizině kreativnější. 

Oblékají se daleko kreativněji, šátek pro ně neznamená pouze ochrana před zimou a pečlivě si vybírají doplňky jako jsou hodinky, pásky nebo boty.

Jsme si ale jisti, že se nám to opravdu líbí?

Výrazní Italové
Žijí v zemi, ve které se rodily ty nejzajímavější trendy, kde vznikala móda a jsou na to zaslouženě hrdí. Možná muži více než ženy nakupují luxusní oblečení, zakládají si na kvalitních jednoduchých kusech a na kožených doplňcích i bundách, které pak společně kombinují.
Nebojí se obléci si úzké slim kalhoty a ohrnout je nad kotníky, doplní je kvalitní obuví podle posledních trendů a přes košili přehodí trenčkot v pánském provedení. 
A typický znak? Rozhodně šátek a všimněte si, že neoblékají ponožky!

            

Noblesní Britové
Jeden z mála států, kde se dá říci, že ženy a muži se oblékají na stejné úrovni. Na jednu stranu je Británie svým způsobem konzervativní, na tu druhou je ale plná originality, nevšednosti a především vkusu!
Britové často oblékají na první pohled obyčejné tenisky, džínovinu a stejně jako Italové se vůbec nebojí upnutých kalhot ve světlých odstínech. I kombinace jednotlivých materiálů nebo jen více provedení bavlny je v jejich podání jedinečná. Když ale obléknou oblek, od Italů je jen tak nerozeznáte. Sako doplní nedbale uvázanou šálou a koženými boty. 

Američané- je to příliš?
V Americe se oblékají velmi výrazně. Nehledě na jejich věk i váhu. Milují kombinování jednotlivých vzorů. Muži si většinou vyhrají se sestřihy i barvou vlasů a s jejich úpravou. Právě Američané jsou asi největšími zastánci řetízků i náramků pro muže a většinou ne jen jednoho. Uvidíme u nich lehká bavlněná trička s výstřihy do písmene V zastrkaná do upnutých džínů, tašky na denní nošení v různých odstínech a stejně jako u Itálie s Británií, i tady si muži potrpí na hezké a čisté boty.

Který z představených stylů je vám u mužů nejbližší?

                                                 

Zdroje: thetreef.com; laststyleofdefense.com; pinterest.com; stylishendeavors.com  

      

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram