Světové ocenění pro Muže roku

Světové ocenění pro Muže roku

Kulturní a charitativní akce Muž roku obdržela ocenění mezinárodní úrovně za kulturní přínos.

Jediná tuzemská soutěž každým rokem hledající nejkrásnější muže Česka dostála světového uznání v jaké snad ani nedoufala. Je však splněným snem a kulturně charitativní akci přidává na věhlasu, který každým rokem ještě více sílí.

Soutěž Muž roku, jež na sebe rok co rok strhává značný mediální zájem, obdržela ocenění mezinárodní úrovně a to za kulturní přínos, jednou ročně udělováno organizací ICC (International Culture Company), které z rukou prezidentky ICC Fathimy Shukera na slavnostním galavečeru v tureckém Istanbulu osobně převzal David Novotný, ředitel soutěže Muž roku.

Zisk takového ocenění v mezinárodním měřítku je pro Muže roku o to cennější, že je v rámci kulturní akce udělena České republice vůbec poprvé.

 

„Je to pro mě obrovská pocta, že se Muž roku vyšplhal na takto velkou kulturní pozici. Je to hezký pocit. Muž roku je nejen přínosnou akcí, ale hlavně pomáhá charitě,"  dodal dojatý David Novotný, který ihned po oznámení výsledků přijal desítky gratulací včetně těch od svých nejbližších, které v Turecku zastoupila například i Davidova maminka.

David Novotný obdržel certifikát a ručně zdobený talíř s oceněním od známého tureckého umělce.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram