Svěží Little Marc Jacobs S/S 2015

Svěží Little Marc Jacobs S/S 2015

Marc Jacobs přichází s další vlnou výrazných barev, zajímavých potisků a zábavných motivů, které naleznete na tričkách, košilích, šatech a dokonce i balerínách.

Dětská móda Little Marc Jacobs si získala uznání pro již kultovní odvážný styl značky Marc Jacobs, který je působivý především po technické stránce, stejně tak obdivuhodné jsou nejpodivuhodnější ilustrace či použití často opravdu křiklavých barev.

Tento typický styl Marca Jacobse se opět odráží i v dětské kolekci Jaro/Léto 2015, tentokrát ovšem ve velmi svěžím někdy až střídmém pojetí.

Slavný návrhář vdechl dětským kouskům svého rozverného ducha v podobě skutečně zábavných potisků, živých barev a originálních detailů se spoustou kreativních nápadů. Jeho inspirací pro kolekci Jaro/Léto 2015 se staly čtvrtě Manhattanu se svou pohodovou atmosférou.

Městský styl se točí kolem zajímavých košil, mikin, kalhot, sukní, barevných šatů a samozřejmě i roztomilých miniaturních Marc Jacobs myších balerín. Nepřehlédnutelné jsou také výrazné doplňky, které svou barevností perfektně doladí dětský outfit.




Obrázky: marcjacobs.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram