Svěží a sofistikovaný podzim u značky Tod's

Svěží a sofistikovaný podzim u značky Tod's

Gigi Hadid měla tu čest projít se po módním mole s nezvyklým parťákem. Malý francouzský buldoček ji dělal společnost v rámci přehlídky značky Tod's.

Že zvířata fungují na srdce diváků, je známý fakt. Přece jen jsou to němé tváře, které v nás vyvolávají silné emoce a přesně takhle nejspíš smýšlela i tato značka.

Gigi Hadid to nejenom díky čtyřnohému modelu slušelo. Jemný účes, decentní líčení a od pohledu pohodlný model ji pomyslně ještě více omladily. A nejenom ji. Hned v druhé vlně za ní šla její mladší sestra Bella. Všudypřítomná kůže zanechala velmi silný dojem. Gigi v černých kožených kalhotách a nadměrném patchwork bombardéru zahalená do několika odstínů žluté, hnědé a černé. Bella v lesklé hnědé kožené sukni, rovněž v zatepleném bombardéru se světle oranžovou ledvinkou volaly po rozmanitosti dnešní módy. Výrazná obuv v podzimních tónech připomínala semiš s korkovou podrážkou. Tato kolekce se zřetelně otáčela za praktičností.

Kůže, semiš, stylové blůzy a trendy parky byly hlavním motivem celé kolekce. Každý detail ladil více než perfektně. Kožené sukně zužující se u kolenou a volnější kožené kalhoty v pánském stylu se záhyby a kapsami byly doplněny prostorem pro klasický pásek.

Hlavní návrhář Diego Della Valle pracuje na nové obchodní strategii, kterou touto kolekcí rozhodně potvrdil. A bylo příjemné vidět širší záběr a rozmanitost v nové kolekci značky Tod's.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram