Svůdná Taylor Hill v jarní kampani Joe's Jeans

Svůdná Taylor Hill v jarní kampani Joe's Jeans

Nádherná Taylor Hill zazářila v jarní kampani 2018 pro značku Joe's Jeans.

V jarní kampani značky Joe's Jeans se objevila jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti, zároveň andílek Victotria Secret, 21 letá Američanka Taylor Hill. Velmi svůdné, vyzývavé fotky ve skvěle padnoucích džínách zhotovil Daniel Jackson, o styling se postaral Alex White. Denim v kombinaci s denimem zkrátka vypadá dobře, tím spíš když je doplněn a jednoduchou bralette podprsenkou odhalující břicho. Taylor si focení užila, což je patrné nejen z fotek, ale i jejího prohlášení "Bylo úžasné pracovat na této kampani s Danielem, fotky perfektně zachycují kolekci"

Taylor zde však nefiguruje jen jako modelka, jedná se o dlouhodobou spolupráci, kdy se sama modelka podílí také na kolekcích. Už tento březen tak oficiálně vyjde její kolekce základních kousků. Jak sama prohlásila "S radostí jsem s Joe's Jeans v posledním roce a půl pracovala. Byla jsem obklopena skvělými fotografy, stylisty a designéry z oboru". Tato kampaň je tak součástí 18-ti měsíční spolupráce mezi Taylor a Joe's Jeans a přinesla mnoho nových siluet a opraných džínovin.

Nová kolekce tak má vintage nádech, figurují zde neutrální barvy, opraný denim, ale i jednobarevný růžový outfit. Všechny kousky z kolekce jsou dostání v Bloomingdale, Saks Fifth Avenue v obchodech Joe's a na jejich webových stránkách.

taylorsmariehill.com, dailymail.com, joesjeans.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram