Synonymem krásy je? Elegance!

Synonymem krásy je? Elegance!

Proto také takto jednoduše a výstižně organizátoři pojmenovali blížící se ostře sledovanou výstavu nejnovějších módních trendů.

Elegance je skutečně synonymem krásy, především je to ale také svým způsobem jedinečná výstava v areálu Výstaviště Lysá nad Labem, kde se představí obrovská koncentrace nejnovějších módních trendů, na které nakoupíte kvalitní oblečení přímo od výrobců a za velmi příznivé ceny.

Výstava Elegance se od 27. dubna do 1. května 2017 a to již po dvaadvacáté zahalí do tajů módy, koženého zboží, obuvi, bižuterie, kosmetiky, ale také módních doplňků, které představí výrobci, dovozci i prodejci z oboru konfekce, textilu, spodního prádla, kožené konfekce i kožené galanterie. Vedle textilu a prádla zde najdete i oblíbené stánky s bižuterií a kosmetikou.

Když móda a její nejnovější trendy, pak zde nemohou chybět ani módní přehlídky, soutěže studentů či odborné besedy, které velmi vkusně doplní příjemnou atmosféru samotné výstavy Elegance, jejíž součástí je také soutěž mladých módních tvůrců Avantgarda.

Avantgarda v rozmanitostech Indie

Letošním nosným tématem soutěže mladých módních tvůrců jsou „Rozmanitosti Indie“, které se promítnou do šestnáctého pokračování úspěšné soutěže AVANTGARDA 2017.

Ve čtvrtek 27. dubna 2016 se utkají studenti v soutěži oděvních oborů z tradičních a netradičních materiálů a šperkaři. Tímto celodenním kláním provede moderátor TV Nova Petr Říbal. Pátek 28. dubna pak bude věnován oboru kadeřnickému a vizážistickému, který odmoderuje „sporťák“ TV Nova Martin Čermák.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram