Tajemství krásy Audrey Hepburn

Tajemství krásy Audrey Hepburn

Look „Fair Lady“ se dá překvapivě lehce okopírovat. My ale známe tajný recept na krásu půvabné herečky Audrey Hepburn i její zlatá pravidla.

Chcete-li se stát smyslnou ženou, které muži padali k nohám, nestačí si jen vyčesat vlasy, nasadit velké kulaté brýle a obléci si šaty bez rukávů. Musíte přemýšlet také nad celkovým vzhledem – péče o pleť i tělo, líčení, oblékání, vystupování.

O tom, jak se nalíčit ve stylu Audrey Hepburn, jsme již psali. Nyní odhalme tajemství její sametově čisté pleti, postavy i kouzla osobnosti.

TAJNÝ RECEPT – MASKA PRO ZÁŘIVOU PLEŤ
Jedna vychlazená salátová okurka
Jeden bílek
120 ml olivového oleje

Okurku nakrájíme na drobno a spolu s ostatními přísadami dáme do mixéru. Po rozmixování naneseme rovnou na obličej, kromě partií kolem očí. Necháme působit alespoň 20 minut a nakonec masku setřeme odličovacím tamponkem.

Postava
Přestože se Audreyina postava za dlouhá léta prakticky nezměnila, ona sama pro to téměř nic nedělala. Hodně kouřila. Jediným pravidelným sportem pro ni byla jízda na kole a venčení svých psích miláčků. K udržení postavy ji jistě také napomohli domácí práce a péče o děti, kdy se prakticky nezastavila. 

  

Oblékání
Samotné oblékání bylo pro Audrey asi nejdůležitější. Vždy sázela na jeden luxusní perfektně sedící kousek od významných návrhářů, především Dioru. Nejčastěji to byly šaty, dále boty nebo kabelka. U ostatního už bylo jedno, odkud to bylo, ale muselo to skvěle ladit.

  

Zlatá pravidla Audrey Hepburn
1. Nikdy nevycházejte ven bez řasenky, ani pokud jdete vynést odpadky.
2. Noste jen to, co vám dokonale padne, nepadnoucí oblečení nemá v šatníku co dělat.
3. Než odejdete z domu, podívejte se na sebe do zrcadla a to i zezadu.
4. Dbejte na vzpřímenou chůzi a držení těla, které dá skvěle vyniknout ženským tvarům. Bradu nahoru a ramena dozadu.
5. Nasaďte trvalý úsměv.

Audrey byla ohromující nejen proto, že vždy vypadala dokonale, ale také svou osobností a vystupováním. Nemluvila hlasitě, což může vyvolávat averzi, byla velkorysá, svá tajemství i klepy si nechávala pro sebe, dokázala odpouštět, měla respekt k mužům a nikdy se nepřestala v jejich přítomnosti ovládat.

Obrázky: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram