Takhle doopravdy vypadají zahraniční Fashion Weeky

Takhle doopravdy vypadají zahraniční Fashion Weeky

Pokud si držíte v hlavě, že se jedná o půvabnou společenskou událost, máte pravdu jen zčásti. Dnes ukážeme i to, o čem se jindy tiše mlčí...

Fotograf Phill Taylor se rozhodl vystoupit z řady a zahraniční Fashion Week ukázat prostřednictvím svých snímků lidem z druhé strany.
Z té, která se většinou schovává za fotografovy zády.

1. Šílené davy lidí

Když si prohlížíte fotky pouličního stylu během týdnů módy, většinou vidíte jednu ženu v inspirativním oblečení a za ní širé volné prostranství. Ve skutečnosti ji ale rozhodně nezachytil jen náhodně jeden fotograf, ale objektivů na ní mířily hned desítky...  


2. Zajímavé dopravní prostředky

Vzhledem k velkému množství přehlídek a doprovodných akcí, lidé, kteří jich potřebují stihnout co nejvíce, jsou v pěkném stresu, aby se všude dostali. Přehlídky sice začínají později, ale to nic nemění na tom, že města bývají zacpaná auty, a proto se občas ukáže jako vhodný dopravní prostředek třeba kolo nebo skateboard. A někdy to ve spojitosti s vysoce elegantním outfitem působí komicky.


3. Očekávání nečekaného

O tom jsou Fashion Weeky. Že potkáte růžovou čivavu nebo overal Pikachu není nic neobvyklého a v městech jako je New York, Milano nebo Londýn to s přehledem můžete čekat. 


4. Ráj pro turisty

Že zejména asijští turisté fotí vše, je všem známo. Na Fashion Weecích se tato jejich schopnost jen stupňuje, protože, co kdyby náhodou vyfotili někoho známého, že? Pro návštěvníky metropolí spadají týdny módy k událostem, které se hodí přidat do své cestovatelské sbírky. 

5. Na počasí nesejde

Někdy dokáže počasí pozlobit, pro to je typický třeba Londýn, Paříž nebo New York. A tak se čas od času stane, že máte na sobě crop top, když zrovna sněží, a nebo je boj o obyčejné igelitové pytlíky - fotografové si do nich schovávájí své sta tisícové foťáky. 


whowhatwear.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram