Těhotenství podle Coco Rocha

Těhotenství podle Coco Rocha

Coco Rocha se ani s těhotenstvím nestáhla z hledáčku svých sociálních sítí a následovatelů. Pečlivě zachycuje každý trimestr a každý speciální kousek, do kterého se oblékla.

Coco Rocha je tou nejlepší chodící reklamou. Šikovná propagátorka všeho možného od bot po elektroniku se svých schopností nevzdává ani během těhotenství a na sociálních sítích pomáhá svým známým módním návrhářům propagovat jejich kousky. Dokáží vás totiž obléct až do posledního trimestru. Coco je toho důkazem, s lehkostí a grácií oblékne i outfity, o nichž byste si mysleli, že se pro těhotenské křivky vůbec nehodí.

Coco můžete sledovat pod zkratkou #StyleTheBump či #BabyConran (Conran je příjmení jejího manžela). Nechybí kousky od oblíbeného Zaca Posena či BCBG Max Azria. Navíc se momentálně koná Týden módy v New Yorku a Coco má tak žně na sociálních sítích i potřebnou mediální pozornost. Hashtag začaly používat i další těhulky a ukazují tak světu, že i v těhotenství se dá vyjadřovat osobnost a styl v pěkných a dobře padnoucích outfitech.

Foto: Coco Rocha Facebook, people.com
sassyhongkong.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram