Temná pohádka v podání Disney a Coach

Temná pohádka v podání Disney a Coach

Letošní 90. narozeniny Mickey Mouse daly impuls ke vzniku spoustě zajímavých počinů. Jedním z nich je i spolupráce Disney se značkou Coach.

Když se řekne Disney, každý si představí animované postavičky, princezny a mluvící zvířátka, už málokoho napadne ta temnější část s gotickými podtóny. Právě tu použila značka Coach ve své nejnovější kolekci "Temná pohádka".Motivy byly inspirované především dvěma pohádkami - Šípková Růženka a Sněhurka a sedm trpaslíků. V Ready-to-wear pre-fall kolekci najdeme jak oblečení, tak kožené tašky i drobnější doplňky v podobě šátků.

Kolekce vzdává hold velmi ikonickým motivům, jako jsou otrávená jablka či začarovaný les a oči vykukující ze stínů, nechybí ani jména sedmi trpaslíků. Kreativní ředitel značky Coach Stuart Vevers si podle jeho slov spolupráci velmi užil: "Byla zábava objevovat temnější část těchto příběhů. Kombinování Disneyovského kouzla s kreativitou značky Coach osvěžilo všechny mé dětské vzpomínky, ty jsme nakonec přenesli do doplňků a oděvů. Duch Disneyho opravdu přináší mladistvý nádech, který zkombinujeme s luxusem, jež sebou Coach přináší."

Rozhodně se však nejedná o první spolupráci, která mezi těmito dvěma značkami vznikla. Pod vedením Stuarta Veverse vznikla už v roce 2016 řada s motivy Mickeyho Mouse, začátkem tohoto roku pak kolekce oslavovala Minnie Mouse. V těchto spolupracích byly vyobrazeny nejtypičtější disneyovské motivy; buď jako kresby na oblečení nebo také tvary velkých myších uší přišitých na kabelkách.

hypebeast.com, coach.com, fashionela.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram