Tenhle hezounek je Mužem roku 2015

Tenhle hezounek je Mužem roku 2015

Možná jste to čekali, možná také ne. Tak či onak Mužem roku 2015 se stal šestadvacetiletý podnikatel z Liberce.

Na pódiu náchodského divadla to vřelo. Uskutečnilo se zde totiž finále dalšího ročníku soutěže Muž roku, do které se přihlásilo více než 900 uchazečů, z nichž vzešlo 12 finalistů. Vítěz však může být jen jeden.

Tím letošním vítězem a Mužem roku 2015, jenž od odborné poroty obdržel nejvíce hlasů, se ve finálový večer stal šestadvacetiletý podnikatel Jakub Kraus z Liberce.

Na druhém místě pak skončil pětadvacetiletý vodní záchranář a student Tomáš Martinka z Mostu a třetí příčku obsadil pětadvacetiletý student Jan Vurm z Poděbrad.

 
Soutěžící přišly podpořit také letošní vítězky České MISS Nikol Švantnerová a Andrea Kalousová.

Soutěžící se na scéně náchodského divadla postupně představili například při promenádě ve spodním prádle značky 69Slam, rozhovoru s moderátorem, ale také ve volné disciplíně. Finálovým večerem provázeli a všechny přítomné bavili Karel Voříšek společně s Jitkou Asterovou.

A co nyní čeká vítěze Jakuba Krause? Kromě bujarých oslav a nabitého pracovního programu, který na sebe díky letošnímu úspěchu nenechá dlouho čekat, poletí reprezentovat Českou republiku na soutěž mužské krásy Mister International, která by se měla konat letos v listopadu na Filipínách. Další umístění muži Česko zastoupí na soutěžích Mister Global, Mister Universe a nově také na Mister United Continents.

 

Zdroj: Muž Roku

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram