Tenisky na jaro? Víme, jaké se budou nosit!

Tenisky na jaro? Víme, jaké se budou nosit!

Zvýšeným patám se vzduchovými bublinami odzvonilo. Nahradily je ultralehké materiály, flexibilní bílé podrážky a prošly celkovým odlehčením. Přesně takové jsou tenisky na jaře 2016! 

Možná ještě lepší... Jednou ze základních barev, která na jaře přísluší teniskám, je šedá. A opravdu platí, že ji můžete najít v padesáti i více odstínech. Nás oslovila ta s modrým podtónem, která na denním světle pořádně září, ale není to bílá, takže má všechny benefity světlé barvy a zároveň na ni nemusíte dávat takový pozor jako na bílou. Pokud šedé tenisky chcete, vybírejte si takové, které mají také bílou podrážku. (Nebojte, není to těžké, jsou to skoro všechny, ale jen pro jistotu...) Dokonale se vám budou kombinovat k veškerým džínům, které doma vlastníte, stejně tak jako k bavlněným šatům. 

  
Nike Juvenate Wolf 1 990 Kč ; Adidas ZX Flux Jewel 3 790 Kč ; Nike Roshe One Flyknit Pure 3 190 Kč

Růžová s fialovou jsou jako nejlepší kamarádky. Kde se objeví jedna, později zahlédnete i druhou. Na teniskách paradoxně nejdříve vedla sytá Barbie růžová, teď najdete tenisky i v nádherných pastelových odstínech fialkové, šeříkové a levandulové, a to je tedy zážitek! Jemné tóny jsou skvělé pro kombinování k jarním outfitům a zároveň v sobě mají špetku ženskosti. Protože jaká jiná barva by měla být typicky dámská, když ne fialová s růžovou dohromady?! My za světle fialové odstíny na teniskách zvedáme ruku! Přesně tyhle modely chceme letos vidět v ulicích...

  
Nike Air Max 1 Ultra Essentials 3 790 Kč ; Nike Internationalist Tech Pack 2 119 Kč ; Adidas ZX Flux 2 390 Kč

Futuristický nádech teniskám na jaře 2016 neodpářete. Ale buďte za něj rádi, protože jim dodává mnohem luxusnější obal, než jaký mají klasické sportovní tenisky, které jste několik let obouvali. Tenisky z hladkých materiálů, v pastelových neutrálech jsou základem šatníku každého minimalisty a minimalistky. A také lehce strčí do kapsy tolik let vychvalovanou (a někdy možná přeceňovanou) řadu Air Max od Nike. Naše redakce propadla těm béžovým. Které se líbí vám?

  
Adidas Ultra Boost 4 890 Kč ; Adidas Tubular Viral 3 150 Kč ; Nike Roshe One Seude 2 490 Kč

footshop.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram