Teploučké a pohodlné domácí outfity, na které se budete těšit!

Teploučké a pohodlné domácí outfity, na které se budete těšit!

Heboučké župánky, saténové košilky, huňaté svetry, roztomilé hrnečky a volné tepláky... Přesně to je základem pro domácí outfit, ve kterém budete spokojené. 

Zblázněné do puntíků

Přesně to jsme. A byť na kolových sukních a obepnutých topech to spíše připomíná silné retro, na domácím oblečení z populárního vzoru puntíků dýchá pohoda, rozvernost a přátelská atmosféra. O tom je i celý domov. Kombinace saténového pyžámka a moderních designových doplňků, jakými je polštářek s francouzským potiskem nebo dřevěný svícínek, společně s naprosto protichůdným stylem - tedy uvolněného županu a puntíkatých ponožek poukazujeme na krásu módy. A opomenut nesmí být ani věrný společník při dlouhých večerech - KeepCup ve skleněné podobě. 


Pyžámko Lipsy 1369 Kč ; Skleněný hrnek Keep Cup 499 Kč ; Polštářek Dakls 249 Kč ; Župan Tom Joule 1499 Kč ; Ponožky Braintree 199 Kč ; Svícen Dakls 129 Kč

Stylová i doma u televize

Outfit jako stvořený pro ženy, které nedají dopustit na eleganci a minimalismus ve všech směrech - tedy i doma. Jednotlivé kousky k sobě parádně pasují, vytvářejí jednolitý komplet uvolněného, pohodlného ale stále dostatečně stylového outfitu. Největším naším oříškem bylo najít podprsenku na volné dny bez toho, aby byla sportovní nebo bez nápadu. Z tohoto modelu ONLY jsme ale nadšené, protože v sobě kloubí vlastnosti komfortní podprsenky a nejnovější módní trendy v oblasti spodního prádla. Hm... dokonalost existuje. Alespoň někde ano.


Šedý svetr Vero Moda 1 379 Kč ; Tepláky adidas 1 599 Kč ;  Puntíčkaté ponožky Happy Socks 229 Kč ; Domácí top Lindex 599 Kč ; Podprsenka ONLY 479 Kč

A co nesmí chybět pro dlouhé (pod)zimní večery?

Hrnečky přece... A ten anděl? My nemohli jinak. To aby vám něco stále připomínalo, že se blíží Vánoce! 

  
Hrnek s domečky Dakls 139 Kč ; Andílek Dakls 299 Kč ; Hrnek s vločkami Dakls 139 Kč

zoot.cz ; lindex.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram