Termální voda Uriage léčí již dvě tisíciletí

Termální voda Uriage léčí již dvě tisíciletí

Značka Uriage pomáhá díky termálnímu prameni od roku 1992. Pramen samotný však byl objeven již před 2 000 lety. Podívejme se na historii Uriage společně.

Úplně první si tento léčebný pramen užívali Římané. Jeho blahodárné účinky jsou oslavovány dodnes a tak jsme se rozhodli, že se na historii značky Uriage i na její aktuální dění podíváme pěkně zblízka.

Již ve starém Římě věděli, proč jsou lázně Uriage tím pravým ořechovým

Léčivý pramen byl objeven Římany na úpatí masivu Belledonne a netrvalo dlouho, než si zřídili první římské lázně. Stejnou lásku k nim získaly o spoustu let později i mnohé celebrity. Byly to například Coco Chanel, Colette či Edmond Rostand. Tehdy se psala dvacátá léta.

Velmi populární je pramen také dnes, kdy si jeho blahodárných účinků může dopřát prakticky kdokoliv. Své sympatie má tato značka i u předních dermatologů, protože napomáhá v boji s kožními problémy.

Výrobky značky Uriage jsou hypoalergenní, nekomedogenní, bez parabenů a s minimálním množstvím konzervačních látek tak, aby odpovídaly potřebám i té nejcitlivější pokožky. Moderní výrobní centrum sídlí přímo nad pramenem Termální vody, která se čerpá z hloubky 80 metrů.

100% čirá a přírodní

Léčivá, přírodně hydratující voda s ochranným a hojivým účinkem

Pro všechny typy kůže, pro celou rodinu

OBSAHUJE ZÁZRAK JMÉNEM BAMBUCKÉ MÁSLO

 

Uriage si zakládá na inovaci

Není to jen Termální voda, která léčí, jsou to i inovativní účinné látky, na které se značka zaměřuje. Příkladem může být produkt proti stárnutí pleti, který zároveň působí proti modrému světlu.URIAGE Age Protect je malý zázrak, který chrání naši pleť proti škodlivému „Blue light“ z mobilních telefonů, notebooku i dalších obrazovek.

Značka myslí na zrakově postižené

Třešničkou na dortu je i fakt, že názvy výrobků jsou psané v Braillově písmu, aby si je mohli přečíst skutečně všichni. Tyto výrobky navíc nejsou omezeny věkovou skupinou, vhodné jsou pro všechny. I pro ty, kteří mají velmi citlivou pokožku.

Termální voda Uriage pramení ve výšce 422 metrů nad mořem při teplotě 28°C. Je stáčena přímo nad pramenem, je přírodně čistá a bohatá na minerální soli a stopové prvky. Svým složením je nejvyváženější ze všech termálních vod. A to je jen jeden z mnoha důvodů, proč jsme se rozhodli, že vám ji postupně představíme…

uriage.com/CZ

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram