Testovali jsme CityHeels osobního strážce našich podpatků

Testovali jsme CityHeels osobního strážce našich podpatků

Redakce Módy.cz se rozhodla provést zátěžový test ochrany podpatků CityHeels. Krok za krokem vám přinášíme report o tom, jak je připevnit a jak podpatky dopadly po celodenním chození po Praze.

CityHeels - novinka v ochraně našich podpatků proti oděru a nárazu, kterou jsme vám nedávno představili, nám nedala spát. A tak jsme se rozhodli, že je řádně otestujeme přímo v centru Prahy, ve starých uličkách, kde se kodrcáte po kočičích hlavách a často vám hrozí víc než jen odření podpatku...

Abychom náš zátěžový test mohli vůbec uskutečnit, museli se nejprve koupit nové boty. A na ty pak nalepit CityHeels.

S ochrannými filmy se pracovalo velmi snadno. Ihned perfektně přilnuly a nebylo třeba je ořezávat nožíkem tak jako v ukázkovém videu. Co bylo navíc, se prostě ustřihlo, zahnulo a přilepilo z vnitřní strany podpatku. To vše zabralo pohou jednu minutu. Tip redaktorky: Jeden z přečuhujících konců zastřihněte asi tak v polovině a zahněte - přilepte do vnitřní strany podpatku. Druhý kus přehněte přes první a uhlaďte. Co přečuhuje opět ustřihněte.

Ve výsledku vypadaly podpatky velmi dobře, máte-li je na noze, není poznat, že by na nich nějaký ochranný film byl. Samozřejmě víte-li o něm, z blízka ho na botách uvidíte. 

A nyní se podívejme, jak dopadly po celodenním chození rušnou Prahou. Je třeba podotknout, že je naše redaktorka vůbec nešetřila a nevyhýbala se problémovým místům, jako jsou krkolomné kostky a nerovné chodníky.

Je vidět, že svým novým podpatkům dala naše redaktorka pořádně zabrat. Jeden ochranný film je ve spodní části maličko narušen, ale podpatek nepřišel k úhoně. Proto nás hned napadlo, co když budou CityHeels poškozené, půjdou odlepit a nalepit nové? Ano, bez problémů! Stejně snadno jako jsme je nalepili, jsme je i odstranili a nezůstalo po nich nic viditelného, žádné ulepení, nic takového! Ihned po odlepení poškozeného ochranného filmu byl nalepen nový a naše redaktorka mohla opět vyrazit do terénu.

Co myslíte vy? Podle nás prošly CityHeels naším testem na výbornou!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram