Timotei Precious Oils aktivně pečují o suché vlasy

Timotei Precious Oils aktivně pečují o suché vlasy

Značka Timotei právě představuje novou produktovou řadu Precious Oils, se speciálním složením pro důkladnou péči o suché vlasy.

Značka Timotei přináší novinku v péči o suché vlasy. Dopřejte si i vy péči obsaženou v Precious Oils s jemným složením obohaceným o vzácné oleje, které hydratují suché vlasy a navrací jim jejich krásu a lesk.  Nová produktová řada obsahuje šampon, kondicionér a zkrášlující sprej na vlasy.

Precious Oils šampon

Šampon s příjemnou jemnou vůní obsahuje bohaté zkrášlující složení se vzácným arganovým a mandlovým olejem a výtažky z organického jasmínu, které pomáhá vlasy hydratovat pro jejich lesk.

Doporučená spotřebitelská cena šamponu Precious Oils 250 ml je 58,9 Kč a cena za balení o objemu 400 ml je 73,9 Kč.

 

Precious Oils kondicionér

Krásné a zdravé vlasy vyžadují pravidelnou péči. Aby byly vlasy chráněné před nepříznivými vlivy prostředí i před každodenní zátěží náročného rozčesávání či fénování, je důležité po umytí vlasů používat i kondicionér. Ten pomáhá zajistit, že jsou vlasy po umytí mnohem příjemnější na dotek a výrazně snadněji a šetrněji se rozčesávají.

Doporučená spotřebitelská cena kondicionéru Precious Oils 200 ml je 58,9 Kč.

Precious Oils zkrášlující sprej na vlasy

Tato novinka v produktovém portfoliu pomáhá zkrášlovat suché a normální vlasy. Ultra jemný sprej, který se ihned vstřebá, je možné použít jako bezoplachový sprej pro vlhké vlasy a zajistit tak ochranu před následnou úpravou vlasů horkým vzduchem, nebo je možné jej aplikovat kdykoliv během dne na suché vlasy pro jejich oživení či jako ochranu před krepatěním. Pomáhá vlasy hydratovat a dodává jim lesk a příjemnou jemnou vůni.

Doporučená spotřebitelská cena zkrášlujícího spreje na vlasy Precious Oils 150 ml je 125,9 Kč.

 

Zdroj: emcgroup

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram