Tipy, co si pořídit ve výprodejích na Zootu

Tipy, co si pořídit ve výprodejích na Zootu

I Zoot.cz odstartoval své povánoční výprodeje. Slevy dosahují i padesáti procent, a co více - zlevněno toho bylo opravdu hodně! Přehled Módy.cz, po čem se podívat, je tady.  

Šaty

Proč? Protože těch není nikdy dost. Zachrání vás vždy, kdy nemůžete najít své oblíbené "hodí se ke všemu" triko nebo jste si omylem hodila do pračky džíny, které by se vám teď šikly. A tak stačí otevřít skříň se šaty, probrat se ramínky a vytáhnout ty, na které máte náladu. Celoročně tuhle skvělou roli zastává černá, tmavě modrá, khaki, béžová nebo šedá. Oceníte i puntíky, proužky a hlavně příjemné materiály a nepřekombinované střihy. 

  
Koženkové šaty VILA 1 069 Kč ; Tmavě modré šaty Vero moda 619 Kč ; Pruhované šaty Apricot 439 Kč

Kabelky

Ty jsou potřeba také vždy. Znáte ten pocit, kdy se chystáte na večírek, vše máte do puntíku připravené a pak si uvědomíte, že ve vaší skříni na vás nečeká žádné psaníčko, které by k outfitu zapadlo? No naštve to. Zachránit by vás mohlo nějaké z těch, co na zootu právě vyprodávají. A víte co je super? Nemusíte řešit velikost. (Jo a... mají tam také super shoppery!)

  
Černé se vzorem kůže Gionni 659 Kč ; Lakované vínové Gionni 349 Kč ; Béžové Gionni 549 Kč

Kabáty

Při pohledu z okna to letos na zimu sice nevypadá, ale hrátky počasí už dávno známe a tak je nám jasné, že sníh i mráz ještě dorazí. Ostatně času mají dost. A tak to nepodceňte a mrkněte se ve výprodejích po nové teplé bundičce, která se bude hodit do města i na zimní procházky nebo po elegantním kabátu. Trendy jsou odstíny jako pudrově růžová, camel a tmavě modrá. 

  
Růžová bunda ICHI 969 Kč ; Modrý kabát Vero moda 1 239 Kč ; Béžová péřovka Vero moda 1 259 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram