Tolik vyhledávaná móda C&A

Tolik vyhledávaná móda C&A

Kvalitní, cenově dostupná a vždy překvapivá móda C&A je mezi Čechy velmi oblíbená. Nejen ženy ji však většinou vyhledávají pod chybným názvem c a a móda.

Také když brouzdáte na internetu mezi kolekcemi nejrůznějších značek a hledáte právě značku C&A nedaří se vám téměř nic najít? Není divu. Velké procento žen totiž tuto značku hledá pod heslem c a a móda nebo dokonce jen caa.

Možná je to způsobeno tím, že jste o značce jen slyšela a tak nevíte, že se píše s and (&) a nebo prostě jen nevíte, jak se to na klávesnici napíše zkratkou či se vám nechce stále přehazovat klávesnici z české na anglickou. Napsat c a a je jednoduše úspora času.

Toto zjištění bylo pro nás podnětem trošku si tuto holandskou značku přiblížit a uvést vše na pravou míru, už jen z toho důvodu, usnadnit vám hledání pro příště a sdělit vám o C&A něco nového, něco, co jste možná nevěděla.

O tom, že C&A je opravdu velmi vyhledávanou a oblíbenou značku svědčí velký počet prodejen nejen v Evropě, kde má tato kvalitní móda zastoupení již více než 100 let.

 

Pod značkou C&A najdete hned několik kategorií a značek. Dětskou módu pro děvčata a chlapce, módu pro mladé -  Clockhouse a módu pro dospělé, pánskou módu - Angelo Litrico, dámskou módu Yessica a několik dalších značek dle stylu.

C&A však nabízí také stylovou módu pro budoucí maminky, xl módu a sportovní módu ale také plavky a spodní prádlo.

Móda C&A si získala takovou oblibu, především díky vysoké kvalitě a rozumné ceně. Ale to by samo o sobě zdaleka nestačilo. Značka je tolik oblíbená také díky schopnosti přesně vystihnout osobní vkus řady zákazníků, což zajišťuje jejich 11 vlastních značek, které vám splní každé módní přání od hip a trendy až po klasické a elegantní.

Ale to stále není všechno. C&A bojuje také za životní prostředí a to prosazením produktů z biobavlny. C&A je v současnosti dokonce jedním z nejpřednějších celosvětových výrobců biobavlny.

Biobavlna tvoří až 13 procent celkové bavlněné kolekce společnosti C&A a tak je to vše jen na vás. Vaše volba toho, co koupíte, může pomoci nebo malým dílem přispět ke zlepšení světa. Protože při pěstování biobavlny nejsou potřeba umělá hnojiva a jedovaté pesticidy. A díky produktům z biobavlny se trvale zlepšují pracovní a životní podmínky tisíců farmářů a jejich rodin, jakož i životní prostředí.

Zdroj: c-and-a.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram