Tom Ford S/S 2015

Tom Ford S/S 2015

Fordovi se líbí výstřednost a sexualita znatelná na první pohled. To nám ukázal i v jeho nové kolekci pro období Jaro/Léto následujícího roku.

Tom Ford se vrací do let sedmdesátých. Rozcuchané vlasy, kouřové líčení a sexy svůdnost v jeho kolekci najdete u každého modelu. Svou karetní hru rozehrál s černou barvou, kombinovanou se zlatou, bílou a stříbrnou. Modelky tak díky střihům a barevným kombinacím vypadaly na přehlídkovém mole jako rockerky. Ford nám poskytl takový malý výlet do módního domu Gucci, kde kdysi začínal.

Dlouhé kalhoty jako by byly druhou kůží jejich nositelek. Ford se se svou inspirací vrací do minulosti i s jejich zvonovým střihem. Sukně zkrátil tak, že modelkám záměrně koukal lem punčoch a pas u kalhot povytáhl až pod pas. Kvalitně vypadají krátké bundičky jednoduchého střihu a stejně nekomplikované krátké šaty na špagetovém ramínku. Nutno Fordovi přiznat zkušenou ruku při vybírání materiálů k jeho střihům.

Glamour líčení doprovázely neupravené vlasy, které vlastně skutečnými vlasy nebyly. Tom Ford nechal nastříhat a vyrobit celkem dvacet šest paruk, každou pečlivě stvořenou pro všechny jeho modelky. I paruky ale nechal upravovat do požadovaného oškubaného tvaru, aby prameny vlasů působily pořádně chaoticky.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram