Tommy Hilfiger jde ruku v ruce s ženskou krásou

Tommy Hilfiger jde ruku v ruce s ženskou krásou

Nová dámská kolekce Podzim/Zima 2014 značky Tommy Hilfiger je inspirována Novou Anglií. Kolekce představuje směs toho nejlepšího z amerického estetického stylu s typickým anglickým nádechem šarmu.

Klasickými znaky, které v nové kolekci můžeme objevit, jsou především krásné potisky a krejčovská propracovanost, inspirovaná anglickou tradicí a preppy stylem.

První zastávkou Tommyho módní cesty je město Boston, které je největším městem Nové Anglie. Z Bostonu přichází inspirace pro novou dámskou kolekci, především v podobě károvaných a pruhovaných vzorů. Barvy vyznačující ideální den strávený v Bostonu jsou veškeré odstíny červené, bíle anebo modré. 

Druhou módní zastávkou na této podzimní cestě je město Middlebury. Zde se setkává mix toho nejlepšího ze světa turistiky a městské elegance. Inspirací značky Tommy Hilfiger jsou kostkované a barevné vzory.

Poslední zastávkou je Portland a jeho krásné přímořské podnebí, které přímo vybízí k inspiraci indigo barvy obohacenou lehkými odstíny modré, zelené a šedé. Pokud budete toužit po typickém zimním námořnickém vzhledu, doporučujeme sáhnout po tlustém svetru, nebo teplém kabátě.

              Kašmírový svetr                                Detailně propracované kalhoty
 s ¾ rukávem Tommy Hilfiger Janita                  Tommy Hilfiger Maira                 

Zdroj: bpromotion

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram