Tommy Hilfiger myslí v kolekci pro jaro 2017 na mladší publikum

Tommy Hilfiger myslí v kolekci pro jaro 2017 na mladší publikum

Mohli bychom říct, že téměř každý druhý americký návrhář v rámci aktuálních pánských kolekcí zvolil exotickou destinaci jako inspiraci. Hilfiger však nepatří mezi dav, nýbrž si dává záležet na své osobitosti…

Některé kousky z aktuální pánské kolekce pro jaro 2017 připomínají archivní díla Hilfigera z dob minulých, nicméně s modernějším kabátkem a inovovanými materiály. V první řadě tak vidíme prvek pruhů, které byly již tradičně použity napříč celou kolekcí, dále pak pletené svetry, teplákové soupravy, opakovaně i grafické detaily včetně květinových potisků.

Ani objemné šortky nás u tohoto návrháře nepřekvapí, zato ale zosobňují jistotu, kterou mají mnozí zákazníci rádi. Baví nás společenská sáčka stejně jako volnočasové bundy. Kolekce je zaměřená spíše na mladé muže i dospívající chlapce než na pány středního věku. Velká část grafiky totiž působí opravdu spíše chlapecky, nakonec ale designér přesně cílí na své publikum.

A proč se neohlédnout do devadesátých let a spatřit vlastní dědictví? Svěžím způsobem tuto myšlenku zhmotnil právě Tommy Hilfiger se svou jarní pánskou kolekcí pro rok 2017.

wwd.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram