Tommy Hilfiger o oblékání Melanie Trump

Tommy Hilfiger o oblékání Melanie Trump

Kampaň, která se rozvířila o oblékání budoucí první dámy, částečně utnul Tommy Hilfiger. Tvrdí, že do módy není třeba vnášet politiku. A také by se to dělat nemělo. 

Módní návrhářka Sophie Theallet rozpoutala boj s větrnými mlýny. Rozhodla se totiž vydat prohlášení o tom, že se nebude podílet na oblékání budoucí první dámy Melanie Trump, jelikož nesdílí názory a životný styl jejího manžela. K ní se hned přidalo několik dalších jmen. Tommy Hilfiger se ovšem postavil do opozice: "Podle mne je Melania krásná žena a každý návrhář by měl cítit čest, že ji může oblékat. Každý měl radost, že může oblékat Michelle Obama, tak proč ne Ivanku a Melanii?" vyjádřil se k situaci přední světový návrhář. Zároveň dodal, že by americký národ měl respektovat výsledky svých vlastních voleb a do módy netahat politiku. 

Webový portál WWD se snažil spojit se s představiteli nejrůznějších módních značek, aby od nich dostal vyjádření k rozpolcené situaci, ale většina byla k nezastižení, nebo komentář odmítla. Mezi nimi byla i Carolina Herrera, Michael Kors nebo Diane von Furstenberg.

wwd.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram