Tommy Hilfiger spustí velkolepý módní karneval

Tommy Hilfiger spustí velkolepý módní karneval

Pier 16 na South Street Seaport rozezní módní karneval Tommy Hilfigera.

Spolupráce s Gigi Hadid v rámci podzimní kampaně pro nás již není novinkou. Krásná modelka se však bude podílet i na velkolepém představení celé kolekce.

9. září tak na Pier 16 vypukne módní show ve smyslu karnevalu a molo se na chvíli přejmenuje na Tommy Pier. Hilfiger to pojal ve velkém a plánuje na tuto událost vše, co k tradiční pouti patří. Kolotoče včetně ruského kola, pouťové dobroty, jako i preclíky, párky v rohlíku, hamburgery, zmrzlina, cukrová vata, ale také humři či koblihy. Navíc, a vlastně tím hlavním, tu bude i móda.

Celá událost tak bude ukázkou jeho vlastní práce, konkrétně podzimní kolekce Tommy x Gigi 2016. Živě pak událost poběží na tommy.com, kde budete moct od 19 hod vidět hlavní módní show. Lidé, kteří obdrží pozvánku na tuto událost, jsou nejenom blízcí přátelé samotného návrháře, ale také zákazníci z „Hilfiger Clubu“, což je věrnostní program pro maloobchodní prodej. Je však možné využít i registraci volných vstupenek, které probíhají nejpozději do 29. srpna. Máte-li o ně zájem, musíte si pospíšit...

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram