Tommy Hilfiger X Zendaya v jarní kolekci 2019

Tommy Hilfiger X Zendaya v jarní kolekci 2019

Zpěvačka, tanečnice, herečka, návrhářka a v neposlední řadě i modelka. To vše je Zendaya, která ve světě módy není žádným nováčkem. O tom svědčí i fakt, že si ji Tommy Hilfiger vybral pro svou jarní kolekci 2019.

Ani ne rok po tom, co Tommy Hilfiger rozvázal spolupráci s topmodelkou Gigi Hadid, která propůjčovala svou tvář několika jeho kolekcím, sáhl po Zendaye a jejích designerských schopnostech pro vytvoření jarní kampaně dámského oblečení. 

Miluji spolupracovat s lidmi, kteří mají vášeň pro to, co dělají a plní si své sny a inspirují další generaci, aby dělali totéž. Zendaya se stala globální ikonou, která používá módu k odvážné výpovědi a zároveň zůstala věrná sama sobě. Naše kolekce spojí její eklektický styl s americkým duchem naší značky.,”  řekl Tommy Hilfiger.

Zatím nemáme podrobnější informace o tom, jak bude kolekce vypadat, nebo v jakém tématu se přesně bude nést. Na instagramu nám však napovídají snímky o stylu disko-éry. Tommy x Zendaya budou debutovat na jaře roku 2019 a podle magazínu WWD bude Zendaya pokračovat v módních přehlídkách s Tommy Hilfigerem a zároveň vystupovat v jarní reklamní kampani značky. „Je to způsob, jak oslavit sebevyjádření a individualitu, což je nesmírně silné. To je důvod, proč jsem hrdá na to, že mohu spolupracovat s Tommy Hilfigerem," řekla ve svém vyjádření zpěvačka. „Móda je víc, než jen chodit ve stylovém oblečení."

 

harpersbazaar.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram