Tommy Hilfiger a Zendaya proměnili harlemské divadlo v sedmdesátkovou párty

Tommy Hilfiger a Zendaya proměnili harlemské divadlo v sedmdesátkovou párty

New York Fashion Week má za sebou žhavou novinku. Na vytvoření úžasné přehlídky v harlemském divadle došlo k unikátnímu spojení dvou designérů - Tommyho Hilfigera a Zendaya. Výsledek? Jedna velká párty, na které nechyběly ani sestry Hadid.

Dlouholetá spolupráce končí

Divadlo Apollo je jedno z nejslavnějších divadel v New Yorku. Vyznačuje se především unikátní akustikou pod širým nebem, ale také unikátní lokací. Leží v srdci slavné newyorské čtvrti Harlem. A právě toto divadlo bylo na jeden večer přetvořeno v obrovské módní molo v duchu sedmdesátkové párty se vším všudy včetně dobových aut. Na kolekci podzim/zima 2019/2020 spolupracoval Tommy Hilfiger s návrhářkou Zedayou a celá kolekce byla inspirována etnickou diverzitou. Tato unikátní spolupráce obou návrhářů začala již před 2 roky a na NYFW předvedli společnou kolekci již na jaře. Letošní společná kolekce tak nebyla žádným překvapením. 

„Tento večer je ve znamení ukončení mé dvouleté spolupráce se Zendayou a mistrem architektury Lawem Roachem. S nově nabytou silou v odívání je kolekce navržená a ušitá z prvků moderních trendů, které oslavují sílu nebojácnosti být sám sebou. Nechtěli jsme být dnes večer zpátečničtí a díky Zendayaně vizi, odhodlanosti a silnému hlasu přinášíme unikátní výsledek naší spolupráce. Zendaya má opravdu důležité poselství a sdílet s ní naší platformu, aby mohla vyjádřit svou kreativitu, byla opravdu čest," řekl před zahájením přehlídky návrhář Tommy Hilfiger.

Těhotenský model inspirovaný vévodkyní Kate

Na mole se objevila slavná jména jako Winnie Harlow, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, a dokonce i těhotná supermodelka Ashley Graham, která předváděla plus-size model, inspirovaný stylem vévodkyně Kate Middleton, která se stala v průběhu let hvězdou těhotenské módy.

.

Sestry Hadid v prvních řadách

Unikátnost kolekce Tommyho Hilfigera tkví i v tom, že na rozdíl od ostatních kolekcí prezentovaných na newyorském Fashion Weeku, byl prodej kolekce spuštěný odstartováním samotné přehlídky. Podzimní a zimní kolekci tak již nyní můžete zakoupit na stránkách značky. Unikátní prodej však čekal na návštěvníky přehlídky, kde si v sále mohli zakoupit trička s potiskem navržené právě Tommym Hilfigerem a Zendayou. Unikátní proto, že je bylo možné zakoupit pouze ten večer a nikdy více. Trička si tak mohli odnést pouze přítomní, například supermodelky Gigi a Bella Hadid, které jsou pravidelné návštěvnice přehlídek Tommyho Hilfigera. Gigi si na přehlídku oblékla rolákový kostýmek se vzorem "Z" a francouzský klobouk s lemováním.

Zlaté sedmdesátky

Zatímco outfit Gigi Hadid byl spíše nadčasový, outfity v kolekci se duchem vracely do 70. let. K vidění byly kožené kalhoty, kostkovaná saka, průhledné blůzky, midi sukně, vysoké kožené boty a sametové obleky inspirované kostýmy z filmu Charlieho andílci.Kromě zmíněných amerických modelek se v předních řadách objevily i australské topmodelky - Shanina Shaik, Olivia Palermo, Jameela Jamil a také Zendayi kolegyně ze seriálu Euphoria Barbie Ferreira, Sydney Sweeney a Hunter Schafer.

Hollywood Life; Footwear News; Popsugar

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram