Tonak spojil zajímavé lidi z módní branže

Tonak spojil zajímavé lidi z módní branže

Zastánkyně udržitelné módy, majitel značky Playbag, blogerka a samozřejmě zastoupení Tonak dali dohromady celodenní program, který inspiroval a spojoval zajímavé myšlenky.

 

Ve tředu 31. května se rozhodla společnost Tonak, s více jak dvěmi sty let tradice výroby a prodeje klobouků, spojit inspirativní osobnosti z českého módního světa a pozvaným tak dát možnost nahlédnout do zákulisí nejen značek, výroby oblečení a Tonaku, ale také života módní blogerky. Michael Tělecký jako spolumajitel značky hovořil o rozvoji Tonaku a je také autorem konceptu TICP (Tonak - inspiring & connecting people), v jejímž duchu celý den probíhal. Kamila Vodochodská nás zasvětila do zákulisí módy a radila, jak každý může omezit obrovský vliv módního průmyslu na životní prostředí. Blogerka a nastávající maminka Ejvi Freedom přiblížila svět módního blogování.  Aleš Loch hovořil nejen o svých stylových batozích Playbag, ale o celém sortimentu značky.

"I malé změny v nákupních zvycích mohou dokázat velké věci. Protože s každou korunou, kterou utratíme za nějaký výrobek, dodáváme energii všemu, co tomu předcházelo. To je to nejsilnější volební právo každého z nás." (Kamila Vodochodská)

 

Příjemné setkání a povídání. Redakce Moda.cz děkuje za pozvání. 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram